Løbeudstyr til efteråret og vinteren

Som du nok har bemærket ved blot at kigge ud af vinduet er, at det ikke længere er sommer og 20 grader. Det kan du helt sikkert også mærke, når du bevæger dig udenfor til en løbetur; de korte løbeshort og t-shirt er ikke længere nok til at holde dig varm og væk fra sygdom. Så hvad skal du gå efter, nu hvor vinteren er begyndt at banke på døren.

Kig efter svendtransporterende materiale

Hvis du er helt vild med at løbe, og gerne vil fortsætte her i det koldere vejr, er det fornuftigt af dig at bruge lag-på-lag-princippet i din påklædning, så du ikke går går og bliver kold; hav derfor en svedtrøje, en almindelig løbetrøje og en løbevest på, når du løber. Kulde betyder, at det især er vigtigt, at du bruger svedtransporterende tøj. Det er vigtigt, at tøjet effektivt leder sveden væk fra kroppen, så det mindsker afkølingen af huden, og at du bliver snottet og syg.

Løbetights til kulde

Til benene behøver du ikke at tage tøj på i lag, da du kan få løbe-tights med forskellig tykkelse. Desuden ville det være ubehageligt at løbe med tre løbe-tights på. Tre-kvart tights burde være isolerende nok, da de effektivt beskytter det meste af benet på nær underbenet. Det gør, at du beholder følelsen af fuld bevægeligheden. Tilføj gerne et par løbestrømper, hvis dine lægmuskler bliver en anelse for stive, når du løber i kold blæst.

Spar penge på løbeudstyret

Hvis du står og skal til at  skaffe det hele for at kunne komme ud og løbe her i kulden, men stejler lidt over priserne, kan du tage det roligt. For på flere rabatsider, kan du finde fantastiske Unisport tilbud, som giver dig temmelig store besparelser på alt det, du skal have købt. Det ville være ærgerligt, hvis du skal ligge dig syg efter hver løbeudstyr, fordi du ikke har lyst til at punge mange penge efter det – så benyt dig endelig af tilbuddet, for det vil gavne dig.